1. InHaus.cz
  2. Dekorace
  3. Rámečky na fotky
  4. Provence
  5. Atmosphera Kroužkové album, 160 fotek, černá barva

Atmosphera Kroužkové album, 160 fotek, černá barva

Album pro 160 fotek, spirála, černá od francouzskéznačky Atmosphera je nyní k dispozici v naší nabídce. Vzpomínáš si na dobu, kdy jste se s celou rodinou posadili ke stolu, otevřeli největší album, které jste našli v babiččině skříni a podívali se na rodinné fotky? Pak jste se dozvěděli o všech vašich vzdálených příbuzných při pohledu na černobílé fotografie. Fotografie je také jedním z příjemnějších způsobů, jak zastavit okamžik, a při pohledu po letech přináší spoustu štěstí a krásných vzpomínek.

V současné době téměř nikdo nebere s sebou na dovolenou velký fotoaparát a všechny fotografie jsou zaznamenány v malé velikosti smartphonu. Můžete je však stále volat a dát je do elegantního alba, aby všechny suvenýry a dobrodružství mohly být později zmíněny během rodinných setkání. Album Atmosphera je také vizuální zážitek: elegantní obal, pěkný papír a lesklý povrch fotografických stránek, díky nimž vaše fotografie vypadají ještě krásnější.

Takovou spirálovou fotoalbu můžete také dát svému blízkému — je to ideální dárek pro každou příležitost, ať už je to Valentýn, narozeniny nebo rodinné oslavy. Pozoruhodný design a zajímavá forma činí album není jednoduché a obyčejné a malé okno na přední straně alba umožňuje jeho personalizaci. Praktická velikost 32 x 22 cm umožňuje pohodlné skladování. Několik barev a vzorů z čeho vybírat.

Vlastnosti produktu:

  • elegantní album s rozměry: 32 x 22 cm
  • obdélníkový tvar,
  • Barva: černá.
  • počet fotografií v albu: 160,
  • je ideální dárek pro každou příležitost.

Styl: Provence
Kategorie: Rámečky na fotky
Dodání: vyprodáno

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 289,-

barva: černá
délka (cm): 32
délka (cm):: 32
dominantní barva: černá
dominantní materiál: lepenková krabice
počet fotografií: 160
šírka (cm): 22
šírka (cm):: 22

Další Rámečky na fotky