1. InHaus.cz
  2. Zahrada
  3. Zahradní nábytek
  4. Moderní
  5. Exterio Lagos eukalyptový stůl

Exterio Lagos eukalyptový stůl

Zahradní kulatý stůl Lagos s deskou z kvalitního eukalyptového dřeva a hliníkové konstrukce v moderním, nepřehlédnutelném designu. Elegantní a jednoduchý design zaručí, že stůl bude vždy působit moderně, ať už na zahradní terase nebo v interiéru.

 

 

Eukalyptové dřevo

Eukalyptové dřevo je extrémně tvrdé a odolné dřevo s nezaměnitelnou medově hnědou barvou. V domovské Austrálii z eukalyptového dřeva najdete množství postavených domů, či mostů, což svědčí o jeho vynikajících vlastnostech a výborné odolnosti vůči kyselým deštěm, zejména ve městech. Eukalyptové dřevo má však oproti teakovému dřevu méně přirozené mastnoty a proto vyžaduje pravidelné ošetření olejem na tvrdé dřevo. Všechny námi prodávané výrobky z eukalyptového dřeva nesou pečeť FSC o původu dřeva z nich vyrobených.

 

Zahradní nábytek je díky použitým materiálům (hliník / eukalyptové dřevo), vhodný do exteriéru i interiéru, je odolný vůči nepříznivým povětrnostním vlivům a UV stabilní. Protože dřevo je přírodní materiál, doporučujeme pravidelnou starostlivost.

 Rozměry

Ø140/74 cm (průměr/v)

 

Materiál

hliník / eukalyptové dřevo

 

Prostorová dispozice

150 x 150 cm

Styl: Moderní
Kategorie: Zahradní nábytek
Dodání: vyprodáno

Do obchodu exterio 11180,-

Další Zahradní nábytek