1. InHaus.cz
  2. Šatny, skříně a skladování
  3. Šatní skříně
  4. Skandinávské
  5. Moderní
  6. Ložnice EFFECT Dub sonoma

Ložnice EFFECT Dub sonoma

Představujeme vám naši Ložnici Effect v barvě Dub sonoma - skvělou kombinaci stylem a funkčnosti. Tento design nabízí dokonalé spojení komfortu a elegance, které vaši ložnici promění na útočiště klidu a relaxace.

Ložnice Effect se pyšní manželskou postelí s plochou 160x200, která vás zve k bezstarostnému odpočinku. Postel je navržena s moderními liniemi čalouněných čelních ploch a nočních stolků, které poskytují dostatek prostoru pro uložení vašich nezbytností na dosah ruky.

Komoda a skříň poskytují dostatek úložného prostoru pro vaše oblečení a další předměty. Navíc, jejich design v barvě Dub sonoma v kombinaci s barvou sosna andersen přidává na celkové atraktivitě tohoto nábytkového setu.

Ložnice Effect je vyrobena z vysoce kvalitních laminovaných dřevotřískových desek LTD, které jsou opatřeny ABS hranou pro zvýšenou odolnost a dlouhou životnost. Je to nábytek, který vám poslouží léta.

Rozměr (šířka x výška x hloubka) postel s nočními stolky: 275 x 101 x 206 cm, komoda 130 x 105x 42 cm, šatní skříň 200 x 215 x 59 cm.

 

Styl: Moderní,Skandinávské
Kategorie: Šatní skříně
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 19921,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-effect/
barevné provedení: dub sonoma / sosna andersen
čalouněná záda: látka enzo 151
doporučené dovybavení: matrace
informace: noční stolky v ceně postele
kolekce: effect
materiál: ltd, lamino
matrace: ne
plocha na spaní: 160 x 200 cm
rošt: ano
rozměry: od 300 cm

Další Šatní skříně