1. InHaus.cz
  2. Šatny, skříně a skladování
  3. Šatní skříně
  4. Moderní
  5. Ložnice EFFECT Sosna andersen

Ložnice EFFECT Sosna andersen

Vítejte v nové dimenzi pohodlí a klidu s naší luxusní ložnicovou sestavou Effect. Tato sestava vás zve k odpočinku a relaxaci ve svěžím a moderním prostředí. Navržena s ohledem na špičkový styl a praktičnost, Effect je víc než jen nábytek – je to zážitek.

Postel Effect se pyšní čalouněnými čelními plochami a nočními stolky, které souhlasí se sofistikovanou linií tohoto nábytku. Její barevné provedení v Sosně andersen v kombinaci s Dubem lancelot dodává prostoru teplý a příjemný pocit. Je dodávána s roštem pro obě lůžka, takže vaše pohodlí je zaručeno.

Tažením za rukojeť šatní skříně odhalíte prostorný úložný prostor, kde můžete uložit vše, co potřebujete pro svůj spánek a osobní péči. Komoda a noční stolky nabízí další úložný prostor pro váš noční stůl nebo drobnosti, které chcete mít po ruce.

Rozměr (šířka x výška x hloubka) postel s nočními stolky: 275 x 101 x 206 cm, komoda 130 x 105x 42 cm, šatní skříň 200 x 215 x 59 cm.

Tato sestava je vyrobena z kvalitního LTD, což je laminovaná dřevotřísková deska s ABS hranou pro zvýšenou odolnost. Takže si můžete být jisti, že nábytek Effect vydrží dlouhá léta.

 

Styl: Moderní
Kategorie: Šatní skříně
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 20087,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-effect/
barevné provedení: sosna andersen / dub lancelot
čalouněná záda: látka enzo 151
doporučené dovybavení: matrace
informace: noční stolky v ceně postele
kolekce: effect
materiál: ltd, lamino
matrace: ne
plocha na spaní: 160 x 200 cm
rošt: ano
rozměry: od 300 cm

Další Šatní skříně