1. InHaus.cz
  2. Šatny, skříně a skladování
  3. Skříně a skříňové systémy
  4. 5five Simply Smart Textilní skříňka, 10 polic, barva šedá 5pět Simple Smart

5five Simply Smart Textilní skříňka, 10 polic, barva šedá 5pět Simple Smart

Textilní skříň je kus nábytku užitečný za tolika okolností, že není možné vyjmenovat každý z nich. Když žijeme někde dočasně, například pronajímáme pokoj, ne zřídka máme situaci, že nám chybí police ve skříni pro věci, ale nechceme přidělovat peníze do interiéru někoho jiného. Textilní skříňka na oblečení, boty nebo jiné věci je skvělým řešením. Nemusíme čelit dilematu v pohybu - společnost, která převáží nábytek nebo nechává naše vybavení na místě, odkud právě vycházíme. Můžeme ji vzít s sebou bez problémů.

Textilní skříňka s policemi je spolehlivým produktem značky 5five Simply Smart, známá svými nejlepšími domácími patenty. Dát to dohromady je čisté potěšení a změna místa není vůbec problém. Jeho design je lehkáa černá barva velmi univerzální. Textilní skříň je vybavena policemi a závěsy, na kterých můžete uspořádat všechny věci, které potřebujete. Pokud to bude třeba, můžeme ho potopit nebo dokonce umýt.

Jednou ze situací, kdy může být textilní skříň velmi užitečná, je fáze uspořádání nového bytu nebo domu. Není neobvyklé, že nemáme tolik peněz, abychom mohli naplnit náš nový prostor v plném rozsahu. Obvykle se jedná o prodloužený proces. To má také své dobré stránky, protože můžeme postupně hledat nové snové prvky interiérového designu a užívat si každý z nich zvlášť. Bez textilní skříňky by však bylo mnohem těžší přežít tuto přechodnou fázi.

Vlastnosti produktu:

  • textilní skříň v univerzální barvě,
  • snadná montáž,
  • 5pět Simply Smart značka zaručuje kvalitu.

Styl:
Kategorie: Skříně a skříňové systémy
Dodání: skladem

Do obchodu EMAKO.CZ s.r.o. 969,-

barva: šedá
délka (cm):: 87.5
dominantní barva: šedá
dominantní materiál: polyester
głębokość (cm): 87,5
materiál 2: polypropylen
šírka (cm):: 131
výrobce: five
výška (cm): 169

Další Skříně a skříňové systémy