1. InHaus.cz
  2. Šatny, skříně a skladování
  3. Šatní skříně
  4. Moderní
  5. 3D šatní skříň, Dub craft zlatý/matná bílá

3D šatní skříň, Dub craft zlatý/matná bílá

Skříň 3D nabízí spojení elegance, funkčnosti a moderního designu, ideální pro každou ložnici nebo šatnu. Její rozměry a materiály jsou pečlivě vybrány tak, aby odpovídaly nejen aktuálním trendům, ale také potřebám každodenního užívání.

Hlavní charakteristiky:

- Rozměry: Šířka 230 cm, výška 201.8 cm, hloubka 51,6 cm. Tato skříň poskytuje dostatek prostoru pro vaše oblečení, doplňky a další nezbytnosti.
- Materiál: Laminovaná dřevotřísková deska (16 mm), v sofistikované kombinaci bílé barvy a imitace dubu uměleckého zlatého, což dodává skříni exkluzivní vzhled.
- Design: Moderní a čistý design s hliníkovými hranami a systémem push-to-open pro jednoduché a pohodlné otevírání bez potřeby kliček.
- Montáž: Vyžaduje upevnění na stěnu, což zajišťuje lepší stabilitu a bezpečnost.
- Zrcadlo: Na vnitřní straně jedněch z dveří se nachází praktické zrcadlo, umožňující kontrolu vašeho vzhledu bez nutnosti použití dalšího zrcadla.

Skříň je vybavena několika policemi a výsuvnými zásuvkami s válečkovými vedeními, což poskytuje snadný přístup k uloženým věcem. Montáž na stěnu zajistí pevnost a dlouhodobou stabilitu. Vnitřní zrcadlo nabízí praktické řešení pro každodenní přípravu.

Tato skříň představuje dokonalou kombinaci stylu a praktičnosti, vhodnou pro moderní domácnosti hledající elegantní, ale funkční řešení pro úložný prostor. Její design a barevné provedení umožňuje snadné začlenění do různých interiérových stylů.

Styl: Moderní
Kategorie: Šatní skříně
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 11171,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-3d/
abs: ano
barevné provedení: dub craft zlatý, matná bílá
hloubka: 52 cm
kolekce: 3d
materiál: ltd, lamino
šířka: 230 cm
výška: 218 cm

Další Šatní skříně