1. InHaus.cz
  2. Šatny, skříně a skladování
  3. Šatní skříně
  4. Skandinávské
  5. Moderní
  6. Šatní skříň Dome DO4 240

Šatní skříň Dome DO4 240

Vítejte u šatní skříň Dome DO4 240 - centrálního bodu vaší ložnice, který nabízí originální design a praktické využití prostoru. Skříň je nejen úložným řešením, ale také výrazným doplňkem vašeho interiéru.

Šatní skříň Dome DO4 se vyznačuje elegantními posuvnými dveřmi, které šetří místo a zároveň přidávají na pohodlí při každodenním používání. Její prosklená plocha je zdobena moderními prvky v lesknoucí cappuccino barvě, což dodává skříni jedinečný a originální vzhled.

Vnitřek šatní skříně je konstruován tak, aby maximalizoval úložný prostor. Sestává ze šatní tyče pro zavěšení oblečení a policového systému po stranách pro uskladnění ostatních položek. Tato organizace vám umožní snadno a rychle najít hledané oblečení.

Kvalita materiálů, ze kterých je šatní skříň vyrobena, je na vysoké úrovni. Konstrukce nábytku je z tvarově stabilního a stálobarevného lamina v provedení dub sonoma, což zaručuje dlouhou životnost i při intenzivním používání. Vnitřní komponenty jsou vyrobeny z MDF desek, které dobře drží tvar a snesou i větší hmotnostní zátěž.

 

 

Styl: Moderní,Skandinávské
Kategorie: Šatní skříně
Dodání: do měsíce

Do obchodu Nábytek Natali s.r.o. 10966,-

#barva filtr: dekor dřeva
#kolekce url: /sektorovy-nabytek-dome/
abs: ano
barevné provedení: dub sonoma/cappuccino lesk
hloubka: 58 cm
kolekce: dome
materiál: ltd, lamino
šířka: 240 cm
úložný prostor: ano
výška: 216 cm

Další Šatní skříně