1. InHaus.cz
  2. Zahrada
  3. Zahradní sedací soupravy
  4. Exterio Soho stolní souprava

Exterio Soho stolní souprava

Velkorysá zahradní stolní souprava Soho jistě zpříjemní každé posezení s rodinou či přáteli, díky velkému stolu s krásnou teakovou deskou a elegantními židlemi. Svým neokoukaným designem navíc krásně vynikne na každé terase.

 

 

Teakové dřevo

Teakové dřevo má dlouhodobě vybudovanou silnou ochranu proti změnám klimatu a proto mu nevadí například sníh, led, slunce, déšť, vysoká vlhkost vzduchu nebo prudká změna teplot. Proto je teakové dřevo nejžádanějším materiálem pro výrobu kvalitního zahradního i interiérového nábytku, ale i pro výrobu lodních palub. Teakové dřevo třídy A je nejkvalitnějším dřevem použitým z jádra stromu, které obsahuje nejvíce teakového oleje, díky kterému je dřevo vodě odolné a kromě toho také odolné vůči hnilobě, hmyzu a je antibakteriální.

 

Zahradní nábytek je díky použitým materiálům (hliník / teakové dřevo / textilén), vhodný do exteriéru i interiéru, je odolný vůči nepříznivým povětrnostním vlivům a UV stabilní. Kvalitní a pevná konstrukce umožňuje snadnou manipulaci a zaručí téměř bezúdržbové užívání.

 Složení

1x stůl Soho s teakovou deskou

6x židle Soho

 

Rozměry

stůl: 220/100/75 cm cm (š/h/v)

 

židle: 60/66/89 cm (š/h/v)

výška podrúčok: 65 cm

výška sedu: 45 cm

 

Materiál

hliník / teakové dřevo / textilén

  

Priestorová dispozícia

230 x 210 cm

Styl:
Kategorie: Zahradní sedací soupravy
Dodání: skladem

Do obchodu exterio 44780,-

Další Zahradní sedací soupravy